Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Θα παραιτηθώ και πάρτε τώρα την ομάδα»

Τη διάθεση του να φύγει άμεσα από τον Πανιώνιο, για να τους παραδώσει τα… σκήπτρα, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του, Βασίλης Τσάβαλος σε συνάντηση που είχε με ομάδα ενδιαφερόμενων. Ποια η αντίδραση τους.

«Θα παραιτηθώ και πάρτε τώρα την ομάδα»
Συνάντηση με γκρουπ ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να βοηθήσουν τον Πανιώνιο, ώστε να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται, είχε το βράδυ της Παρασκευής (14/2) ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Τσάβαλος.

Μάλιστα, τους διαμήνυσε ότι είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει για να τους… ανοίξει τους δρόμο και να μπουν άμεσα στην ομάδα. «Θα παραιτηθώ και πάρτε τώρα την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό που άκουσαν οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ότι ακριβώς περίμεναν και προσδοκούσαν, διότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν σαφή εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ. «Πώς να πάρουμε την ομάδα τώρα όταν δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος και δεν ξέρουμε πόσα είναι τα χρέη;», απάντησαν αρχικά και στη συνέχεια τόνισαν ότι «δεν πρόκειται να πάρουμε την ομάδα αν δεν υπάρξει υπαγωγή της σε κάποιο ευεργετικό άρθρο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: