Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Πράσινο» ραντεβού ενότητας!!

Την προσεχή Τρίτη οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντώνται με σκοπό να αφήσουν πίσω τους το χθες και να σχεδιάσουν από κοινού το αύριο του Παναθηναϊκού.

«Πράσινο» ραντεβού ενότητας
Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν την προσεχή Τρίτη οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού θα συναντηθούν προκειμένου να δοθούν από κοντά αμοιβαίες εξηγήσεις και να αποκλιμακωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε μετά από όσα ακούστηκαν σε βάρος του προέδρου της ΚΑΕ από εκπομπή του «ΣΚΑΪ».

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται και το ότι αυτό δεν θα είναι το μόνο θέμα συζήτησης. Εφόσον ξεπεραστεί ο παραπάνω «σκόπελος» και αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, είναι λογικό πως θα γίνει και το επόμενο βήμα.

Εκείνο δηλαδή που περιμένουν και οι φίλοι του «τριφυλλιού» και αφορά την εμπλοκή του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, με στόχο να γιγαντωθεί ξανά η ομάδα.

Άλλωστε, ακόμη και μετά το επεισόδιο που διατάραξε τις μεταξύ τους σχέσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επαναλάμβανε την πρόθεσή του να εμπλακεί με την ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρώτη στιγμή είχε δει πολύ θετικά αυτό το ενδεχόμενο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: