Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Για ποιον χτυπάει η… κουδούνα!

Απώλεσε την ευκαιρία η Καβάλα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Βατανιακό. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων σταματούσαν στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Κουδουνά.

Για ποιον χτυπάει η… κουδούνα
Σημαντική ευκαιρία να πάρει «ανάσα» και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε η Καβάλα, η οποία έφερε ισοπαλία δίχως τέρματα (0-0) κόντρα στον Βατανιακό, στην έδρα της, στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μιχάλη Ιορδανίδη είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως ποτέ δεν προσπέρασε το τελευταίο εμπόδιο προς τα δίχτυα, τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κουδουνά, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Με αυτόν τον τρόπο, η γηπεδούχος δεν σημείωσε δεύτερη σερί νίκη, κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, ο οποίος με τη σειρά του κινδυνεύει κάθε αγωνιστική και περισσότερο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πρωταγωνίστρια την Καβάλα, η οποία προσπαθούσε να φτάσει στην περιοχή του Βατανιακού και παρότι οι φάσεις που δημιούργησε δεν κατέληξαν σε γκολ, η πίεση που ασκούσε έκαναν φανερό ποια ομάδα το ήθελε περισσότερο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο φιλοξενούμενος κόντεψε να προηγηθεί ύστερα από σουτ του Αλεξίου που κατέληξε στο δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στη συνέχεια, η Καβάλα διατήρησε την κατοχή μπάλας, αλλά τα σουτ που επιχειρούσε σταματούσαν στον τερματοφύλακα του Βατανιακού, Κουδουνά, ο οποίος κρατούσε στο παιχνίδι την ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά ο Βατανιακός κλείστηκε στα καρέ του, όμως η Καβάλα δεν κατάφερε να σημειώσει το «χρυσό» γκολ και πλέον οι πιθανότητες υποβιβασμού ολοένα και αυξάνονται.


Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή, 14/2
Καβάλα-Βατανιακός 0-0

Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Τύρναβος-Αιγινιακός
Δόξα Δράμας-Ηρακλής
Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου

Νότιος Όμιλος

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών
Βύζας Μεγάρων-Γλυφάδα
Παναχαϊκή-Πανηλειακός
Αχαρναϊκός-Αστέρας Μαγούλας
Φωκικός-Παναιγιάλειος
Επισκοπή-Καλλιθέα
Χανιά-Φωστήρας Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: