Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Μετράει μήνες ο Στάριτζ!!


Μετράει μήνες ο Στάριτζ
Δύσκολα θα ολοκληρώσει τη σεζόν φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι ο Ντάνιελ Στάριτζ, αφού οι Λονδρέζοι εξετάζουν την παραχώρησή του, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πώληση και όχι δανεισμό συζητούν οι «μπλε», τι σκέφτεται να κάνει η Λίβερπουλ.

Ο Άγγλος επιθετικός δείχνει να έχει πάρει απόφαση πως δύσκολα θα βρει χρόνο και θέση στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην επίθεση.

Από την πλευρά του ο Στάριτζ ξέρει πως εάν παραμείνει στην Τσέλσι, αυτό θα ισοδυναμεί με πισωγύρισμα, αφού τα τελευταία 2 χρόνια η καριέρα του είναι σε ανοδική πορεία και ο ίδιος θέλει –τουλάχιστον- να είναι βασικός.

Η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση πώλησής του τον Ιανουάριο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια λίρες, το οποίο θα ζητήσουν από τους επίδοξους αγοραστές οι «μπλε». Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Στάριτζ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι «κόκκινοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως ήθελαν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Οι Λονδρέζοι δεν συζητούν τέτοιο ενδεχόμενο και δεν αποκλείεται ο Μπρένταν Ρότζερς να καταβάλει τελικά τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Στάριτζ, αφού η επιθετική δυστοκία της Λίβερπουλ απαιτεί ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει τη διοίκηση των «μπλε» για την παραχώρησή του, αφού ο διεθνής άσος θέλει να είναι στην αποστολή της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και για να γίνει αυτό πρέπει ο Στάριτζ να αγωνίζεται τακτικά με το σύλλογό του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: