Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κυρία του ομίλου!!

Κυρία του ομίλου
Μετά από την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής οι Ιταλοί μπορούν να αισθάνονται ακόμη πιο κοντά στην Βραζιλία και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Στο Σαν Σίρο υπό τα βλέμματα 35.000 συμπατριωτών τους οι ποδοσφαιριστές του Τσέζαρε Πραντέλι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Δανία να πάρουν τη νίκη 3-1.

Κι όμως τη χαρά των Ιταλών την έκανε μεγαλύτερη το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου. Αυτό ανάμεσα στην Τσεχία και την Βουλγαρία στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και έμειναν στο 0-0.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Ιταλία να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου αλλά πλέον με τέσσερις βαθμούς, και έχοντας την αίσθηση πως εάν παραμείνει το ίδιο σοβαρή και στα παιχνίδια που απομένουν η πρόκριση πλησιάζει.

Ο Μοντολίβο άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό για τους Ιταλούς, οι οποίοι όμως διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37ο λεπτό με τον Ντε Ρόσι. Οι Δανοί μείωσαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κβιστ. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Οσβάλντο.

Κι όμως το αρνητικό κλίμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται για τους Ιταλούς, το… διόρθωσε ο Μπαλοτέλι. Στο 54ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πίρλο και έτσι έκανε το 3-1, το οποίο έμελε να είναι και τελικό σκορ.



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Τσεχία – Βουλγαρία 0-0
Ιταλία – Δανία 3-1
(33’ Μοντολίβο, 37’ Ντε Ρόσι,54’ Μπαλοτέλι – 45’+1’ Κβιστ)

Η βαθμολογία
Ιταλία 10β. (4 αγων.)
Βουλγαρία 6β. (4 αγων.)
Τσεχία 5β. (3 αγων.)
Αρμενία 3 (3 αγων.)
Δανία 2 (3 αγων.)
Μάλτα 0 (3 αγων.)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Βουλγαρία – Μάλτα
Τσεχία – Δανία



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: