Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Ιπτάμενοι» Ολλανδοί!!

«Ιπτάμενοι» Ολλανδοί
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ολλανδία νίκησε στο Βουκουρέστι με σκορ 4-1 την Ρουμανία στην τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία.

Στα άλλα ματς του τέταρτου ομίλου η Ουγγαρία νίκησε στην Βουδαπέστη με 3-1 την Τουρκία, ενώ η Ανδόρα στην έδρα της έχασε 1-0 από την Εσθονία.

Ρουμανία- Ολλανδία 1-4

Οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 9’ ο Λενς να κάνει το 1-0. Ωστόσο, οι «οράνιε» συνέχιζαν να πιέζουν και για άλλο γκολ, έτσι στο 29’ ο Ιντί, μετά από ωραία μπαλιά του Φαν ντερ Φάαρτ, έκανε το 2-0. Οι Ρουμάνοι σε μία από τις λιγοστές τους φάσεις μπροστά από την εστία των Ολλανδών έκαναν το 1-2 με τον Μαρίκα στο 40’. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Φαν Γκάαλ με τον Φαν ντερ Φάαρτ, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκαναν το 1-3 στο 47'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86’ ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.


Ουγγαρία- Τουρκία 3-1

Τι και αν προηγήθηκε η Τουρκία; Οι γείτονές πήραν «κεφάλι» με τον Ερντίκ στο 12’, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα. Αυτός που έφερε το ματς στα ίσια για τους Ούγγρους ήταν ο Κόμαν στο 31’ και στο 50’ ο Σάζλαϊ έκανε την ολική ανατροπή για τους Μαγυάρους κάνοντας το 2-1. Το τελικό σκορ έκανε στο 57’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκέρα.


Ανδόρα- Εσθονία 0-1

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς η Εσθονία κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας, Άντρες Όπερ, ο οποίος στο 57’ εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Βούνκ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Βαθμολογία τέταρτου ομίλου:

1)Ολλανδία 12
2)Ρουμανία 9
3)Ουγγαρία 9
4)Τουρκία 3
5)Εσθονία 3
6)Ανδόρρα 0

Επόμενη (5η) αγωνιστική 22/3:

Ολλανδία- Εσθονία
Ανδόρρα- Τουρκία
Ουγγαρία- Ρουμανία




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: