Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τρέξιμο πριν το… τρέξιμο!!

Τρέξιμο πριν το… τρέξιμο
Σε προπονήσεις με αρκετή ένταση, κυρίως αερόβια έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες το μενού των προπονήσεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Κι αυτό, διότι μέσα σε μία εβδομάδα οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία παιχνίδια δύσκολα. Και χωρίς έκρηξη και καλή φυσική κατάσταση, αυτό δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης θα φανούν οι αρχικές σκέψεις του Πορτογάλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, αφού, ενδεχομένως, κάποιοι να προφυλαχθούν για το ματς με την Λάτσιο.

Σίγουρος απών από το ματς με τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο Βύντρα, ο οποίος έπαθε θλάση στην προπόνηση της Εθνικής. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός χάνει και την Λάτσιο όπως και το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Από την στιγμή που ο διεθνής αμυντικός δεν υπολογίζεται, είναι δεδομένο πως δεξί μπακ στο ματς με τον Άρη θα παίξει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος φέτος, δείχνει άλλο πρόσωπο. Το καλό του… Στο τέρμα, ο Καρνέζης δεν χάνει την θέση του ενώ αριστερό μπακ, δύσκολα βγαίνει εκτός ο Σπυρόπουλος με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει κι αυτός.

Στα στόπερ, υπάρχουν ερωτήματα. Ο σίγουρος ένας είναι ο Βελάσκες και από εκεί και πέρα, ο Μπουμσόνγκ είναι έτοιμος αλλά ίσως προφυλαχτεί για την δύσκολη συνέχεια. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είναι έτοιμος ο Πίντο, που αυτή τη στιγμή, δεν είναι… Στο βάθος υπάρχει και ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά μάλλον θα ξεκινήσει ο "Μπουμ" και θα τον ξεκουράσει ο πιτσιρικάς εάν υπάρχει η δυνατότητα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Βιτόλο είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος στην ομάδα και δεν μπορεί ούτε ανάσες να πάρει, οπότε θα είναι ο ένας σίγουρος. Δίπλα του, μάλλον θα αγωνιστεί ο Ζέκα με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Σισοκό, Κουίνσι κι ακόμη έναν. Αυτός, θα μπορούσε να είναι ο Χριστοδουλόπουλος επειδή μέχρι τότε θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ο Φερέιρα, δύσκολα θα τον ρίξει στη μάχη αφού δεν θέλει να ρισκάρει τις συμμετοχές του στα δύο επόμενα και δυσκολότερα ματς. Άρα, οι Μαυρίας και Μαρίνος μοιράζονται τις πιθανότητες για να ξεκινήσουν.

Αν προτιμηθεί ο Μαρίνος για βασικός, τότε ο Ζέκα θα παίξει δεξιά και ο Στέργος αμυντικό χαφ, ενώ αν αγωνιστεί ο Μαυρίας, ο Ζέκα θα μείνει ως κόφτης και ο νεαρός έξω δεξιά. Υπάρχει βέβαια και πάντα η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Φορναρόλι και η θέση στην κορυφή να ανήκει στον Τοτσέ. Ειδάλλως, ο Ουρουγουανός θα παίξει στην κορυφή και ο Ισπανός θα μείνει στον πάγκο, αφού για να παίξει βασικός ο Πετρόπουλος, ούτε λόγος...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: