Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Δεν βουτάμε… κλωτσιές δεχόμαστε»

«Δεν βουτάμε… κλωτσιές δεχόμαστε»
Τείνει πλέον να γίνει παράδοση στην Ισπανία μετά από κάθε ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μερένχες» να κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι συνεχώς… βουτάνε για να πάρουν φάουλ.

Την απάντησή του σε αυτό έδωσε ο Ζόρντι Άλμπα, με τον αριστερό μπακ των «μπλαουγκράνα» να υποστηρίζει ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά δέχονται πολλές κλωτσιές από τους Μαδριλένους.

«Σε καμία περίπτωση δεν βουτάμε. Σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε πάρα πολλές κλωτσιές, με αποτέλεσμα να πέφτουμε. Είναι φυσιολογικό όταν γίνεται κάτι τέτοιο και είναι φάουλ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά με την άποψη του Ζοσέ Μουρίνιο ότι αυτός που θα πρέπει να πάρει τη «χρυσή» μπάλα είναι ο Ρονάλντο και όχι ο Μέσι, ο Άλμπα σχολίασε: «Ο Μουρίνιο έχει την άποψή του και είναι σεβαστή, όμως, ο Μέσι αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνει. Ο Ρονάλντο ναι μεν είναι καλός, αλλά ο Μέσι είναι αυτός που θέτει τον πήχη».

Αναφορικά με τον Νταβίντ Βίγια, τόνισε: «Ο Βίγια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της ομάδας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: