Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Πιστολιά» στην Ουκρανία!!

«Πιστολιά» στην Ουκρανία
Μεγάλη νίκη του Μαυροβούνιου μέσα στην Ουκρανία με 1-0 με το γκολ του Νταμιάνοβιτς (45’).

Τρίποντο, το οποίο αποσπά τους νικητές πέντε βαθμούς από τους σημερινούς τους αντιπάλους και τους ανεβάζει στην πρώτη θέση μαζί με την Αγγλία (από 7) ήταν αυτό της παρέας του Βούτσινιτς.

Η νεροποντή ανέβαλλε το παιχνίδι της Πολωνίας με την Αγγλία ενώ Σαν Μαρίνο-Μολδαβία 0-2 στο άλλο ματς του ομίλου.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στον 8ο όμιλο.


8oς ΟΜΙΛΟΣ

Ουκρανία-Μαυροβούνιο 0-1 (45’ Νταμιάνοβιτς)

Οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη διότι είχαν μείνει πίσω στην βαθμολογία ενώ οι Μαυροβούνιοι και με ισοπαλία, δεν θα είχαν πρόβλημα. Έτσι, οι Ουκρανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν, αλλά έπεσαν πάνω σε… γάτες. Οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν εντυπωσιακές και απειλούσαν πιο συχνά την εστία των αντιπάλων τους από ότι κινδύνευαν οι ίδιοι.

Και στο 45’ ο Νταμιάνοβιτς σε μια υποδειγματική κόντρα-επίθεση έκανε το 1-0 για την παρέα του Βούτσινιτς με το ημίχρονο να κλείνει έτσι. Και σε όλο το δεύτερο μέρος, από… γάτες στην αντεπίθεση, οι Μαυροβούνιοι μεταμορφώθηκαν σε… σκυλιά, αφού με το πάθος τους απομάκρυναν κάθε κίνδυνο. Και με αυτό το 1-0, το Μαυροβούνιο πέρασε στην πρώτη θέση και δεν το χάλασε καθόλου…





Σαν Μαρίνο-Μολδαβία 0-2 (73’πεν. Ντάντου, 78’ Επουρεάνου)

Οι Μολδαβοί έπαιζαν με έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο και μπήκαν αποφασισμένοι να επικρατήσουν. Πίεζαν αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Ο χρόνος πέρναγε και το άγχος πίεζε αφού δεν υπήρχε τρόπος να σπάσουν την άμυνα του Σαν Μαρίνο. Μέχρι το 73’ που οι Μολδαβοί κέρδισαν πέναλτι. Ο Ντάντου έκανε το 1-0 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Επουρεάνου έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Πολωνία-Αγγλία (αναβολή)


Θέση Ομάδα (Αγώνες) Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Αγγλία (3) 7 (11-1)
2. Μαυροβούνιο (3) 7 (9-2)
3. Πολωνία (2) 4 (4-2)
4. Ουκρανία (3) 3 (1-2)
5. Μολδαβία (4) 4 (2-7)
6. Σαν Μαρίνο (3) 0 (0-13)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Μαυροβούνιο-Σαν Μαρίνο (14/11)

Πολωνία-Ουκρανία (22/03)
Σαν Μαρίνο-Αγγλία
Μολδαβία-Μαυροβούνιο



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: