Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Χαμόγελα από «Αναστό»

Χαμόγελα από «Αναστό»
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Μοχάμεντ Σαρ, Θωμά Καπουράνη, Αλέξη Περογαμβράκη και Γιώργου Ιωαννίδη είναι ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Οι Σαρ και Καπουράνης υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο, η οποία ήταν καθαρή και για τους δύο. Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και του Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα ο «Αναστό» να τους υπολογίζει για το ματς κόντρα στον Πλατανιά στο που θα γίνει την Δευτέρα (22/10).

Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Αλέξη Περογαμβράκη. Ο νεαρός στράικερ μετά το ματς με τον Ρούβα είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπάρχει υγρό σε εκείνο, λόγω της κόπωσης. Ωστόσο, στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) θα γίνει γνωστό αν θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενόψει Πλατανιά.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, πλην του Μίρνες Σίσιτς που είναι στην αποστολή της εθνικής Σλοβενίας, το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (16/10) τους βρήκε στο γήπεδο κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια πολύ τρέξιμο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: