Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Καλύτερη ομάδα η Νάπολι»


«Καλύτερη ομάδα η Νάπολι»
Το θέμα των ημερών στην Ιταλία, παρά τον αγώνα της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι αναμφίβολα η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα.

Ο Αλέσιο Τακινάρντι, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της «γηραιάς κυρίας», εξέφρασε την άποψη ότι οι «παρτενοπέι» είναι καλύτερη ομάδα και έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

«Σίγουρα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ο παιχνίδι, καθώς η Νάπολι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Η ομάδα του Ματσάρι θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την Γιουβέντους, ωστόσο, είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τους “μπιανκονέρι”. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη η Νάπολι. Από την άλλη οι παίκτες της Γιουβέντους θέλουν να αποδείξουν ότι εκείνοι είναι καλύτεροι και σίγουρα θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο», ήταν αρχικά τα όσα δήλωσε.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπουφόν και τα όσα ακούγονται ότι κάνει τον τραυματία για να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Νάπολι, ο Τακινάρντι σχολίασε: «Είναι ασέβεια να λέει κανείς κάτι τέτοιο. Ειδικά για έναν άνθρωπο, όπως είναι ο Μπουφόν, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δίνει τα πάντα για την εθνική ομάδα. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να γίνει σύντομα καλά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: