Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Παίρνει απαντήσεις!!

Παίρνει απαντήσεις
Η Τετάρτη θα δώσει μια πιο πειστική απάντηση στον Γιώργο Δώνη στα ερωτηματικά που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Συγκρατημένη αισιόδοξη για Κατσικά, Ιντζίδη. Αρκετά πίσω έχει μείνει ο Βιβιάν.

Τα χθεσινά μηνύματα που έλαβε πάντως ο Έλληνας τεχνικός ήταν θετικά. Άλλωστε πέραν της έλλειψης επιλογών που προκύπτει για την ώρα στο κέντρο της άμυνας, δεν αντιμετωπίζει άλλους αγωνιστικούς πονοκεφάλους.

Ο Κουμάλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής (αρχηγός στο 2-1 επί της Κένυας - υπέπεσε σε πέναλτι) κι επιστρέφει στην βάση. Εκτός απροόπτου θα καλύψει τη μια από τις δυο θέσεις.

Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Θεωρητικά αυτός θα είναι ο Κατσικάς αν ανταποκριθεί στην ένταση της σημερινής αλλά και των υπολοίπων προπονήσεων μέχρι το Σαββατιάτικο ματς. Θα ήταν δε ακόμη καλύτερα αν συνέβαινε το ίδιο με τον Ιντζίδη ώστε να υπάρχει και εναλλακτική λύση. Όσο για τον Βιβιάν, παρόλο που ιατρικά μοιάζει εντάξει η έλλειψη ρυθμού δεν τον καθιστά υπολογίσιμη λύση στην παρούσα φάση.

Εξάλλου, από την Πέμπτη όταν θα έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς θα ξεκαθαρίσει το πώς θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέναντι στην «Ένωση». Ο Σαλπιγγίδης έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το νικητήριο γκολ στο Σλοβακία-Ελλάδα 0-1, ενώ ο Λόρενς εξέτισε την ποινή του και είναι δεδομένη η παρουσία του στην ενδεκάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: