Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Χέρι – χέρι Βέλγιο και Κροατία!

Χέρι – χέρι Βέλγιο και Κροατία!
Κι έτσι ξαφνικά… Βέλγιο και Κροατία συνέχισαν χέρι-χέρι και μετά την τέταρτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Πώς έγινε αυτό; Οι Κροάτες δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Ουαλούς. Πήραν τη νίκη 2-0 και έτσι περίμεναν το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Σκωτία για να δουν εάν οι πανηγυρισμοί τους θα γίνουν μεγαλύτεροι μετά και αυτό το 90λεπτό.

Μέχρι το 68ο λεπτό πίστεψαν ότι η τύχη ήταν μαζί τους. Κάπου εκεί όμως οι Βέλγοι πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, πήραν την νίκη και συνέχισαν να πορεύονται με τους Κροάτες στις πρώτες θέσεις του ομίλου και μάλιστα έχοντας το πλεονέκτημα από τη διαφορά των γκολ.

Το πρώτο γκολ των Βέλγων το πέτυχε ο Μπεντέκε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 71ο λεπτό ο Κομπανί διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του (2-0), σκορ που ήταν και το τελικό.






Νωρίτερα, οι Κροάτες είχαν πάρει το… τρίποντο με τους Μάτζουκιτς (27’) και Εντουάρντο (57’) να καθαρίζουν γρήγορα την νίκη.




Ωστόσο, έκπληξη του ομίλου έγινε στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου. Στο ντέρμπι των Βαλκανίων, με τους Σκοπιανούς να παίρνουν την νίκη 1-0 απέναντι στους Σέρβους και να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα. Το γκολ – τρίποντο για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Ιμπραϊνι στο 59ο λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.





Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Κροατία – Ουαλία 2-0
(27’ Μάντζουκιτς, 57’ Εντουάρντο)

ΠΓΔΜ – Σερβία 1-0
(59’ Ιμπραϊμι –πεν.-)

Βέλγιο – Σκωτία 2-0
(68’ Μπεντέκε, 71’ Κομπανί)


Η βαθμολογία σε 4 αγώνες
Βέλγιο 10β.
Κροατία 10β.
Σερβία 4β.
ΠΓΔΜ 4β.
Ουαλία 3β.
Σκωτία 2β.

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
ΠΓΔΜ – Βέλγιο
Κροατία – Σερβία
Σκωτία – Ουαλία



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: