Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ευπρόσδεκτος στη Σαμπντόρια ο Κασάνο!


Ευπρόσδεκτος στη Σαμπντόρια ο Κασάνο
Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Σαμπντόρια στις δηλώσεις που έκανε ο Αντόνιο Κασάνο και σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Γένοβας. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πασκουάλε Σενσίμπιλε τόνισε πως ο Κασάνο θα μπορούσε να τους βοηθήσει όταν το θελήσει, αν και του ευχήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ίντερ για πολλά χρόνια ακόμα.

Την παραμονή του αγώνα της Ιταλίας με τη Δανία, ο Αντόνιο Κασάνο βρέθηκε φιλοξενούμενος εκπομπής της «Rai» για να σχολιάσει την επιλογή του Τσέζαρε Πραντέλι να μην τον καλέσει στην εθνική. Ανάμεσα σε όσα είπε ο επιθετικός της Ίντερ, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η δήλωσή του πως επιθυμεί να επιστρέψει στη Σαμπντόρια και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Οι άνθρωποι της «Σαμπ» δεν έμειναν ασυγκίνητοι σε αυτήν την… εξομολόγηση και απάντησαν άμεσα μέσω του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Πασκουάλε Σενσίμπιλε. «Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Αντόνιο και ξέρω πως είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Πολύ περισσότερο από όσο νομίζει ο κόσμος. Η δήλωση που έκανε δεν μπορεί παρά να μας ευχαριστεί, γιατί ο Αντόνιο αναγνωρίζει όσα αυτή η ομάδα του έχει προσφέρει. Ποιος ξέρει αν κάποια στιγμή δεν χρειαστεί να μας βοηθήσει; Από οποιοδήποτε πόστο, ακόμα και ως διοικητικό μέλος», είπε ο Σενσίμπιλε.

Αν ο Κασάνο επιθυμήσει να αγωνιστεί στη Σαμπντόρια, ποια θα είναι η θέση της ομάδας; «Μακάρι να ερχόταν. Η αξία του δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εγώ, πάντως, τον συμβούλεψα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμα. Θα είναι ευχάριστο για όλους μας να μπορούμε να θαυμάζουμε τις ενέργειές του για πολύ καιρό», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: