Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πλασάρει τον Ρόσι στην Ίντερ ο Παστορέλο!!


Πλασάρει τον Ρόσι στην Ίντερ ο Παστορέλο
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Τζουζέπε Ρόσι στην Ίντερ ο μάνατζερ του παίκτη Φεντερίκο Παστορέλο, μιλώντας στην «Gazzetta dello sport». Ο Παστορέλο σημείωσε πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει προσωπικά τον προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, αλλά πως είναι πολύ θετικός στην προοπτική να εργαστεί μαζί του.

Μετά από μια σειρά σοβαρών τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων τον τελευταίο χρόνο, ο Τζουζέπε Ρόσι βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ελπίζοντας πως τον ερχόμενο Μάρτιο θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Ο Ιταλός επιθετικός αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει δυνατότερος και θα «αναγκάσει» τους σημαντικούς συλλόγους της πατρίδας του να ασχοληθούν μαζί του, αφού επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τη Βιγιαρεάλ.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως ο Ρόσι ενδιαφέρει την Ίντερ. Ο μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, μιλώντας για αυτή την προοπτική, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει θετική έκβαση. «Το πλάνο του Μάσιμο Μοράτι ταιριάζει στον Ρόσι. Μια ομάδα ανταγωνιστική, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με περιορισμένο μπάτζετ και με υψηλούς στόχους, είναι ακριβώς το πλάνο που συγκινεί τον παίκτη. Πιστεύω πως ο Τζουζέπε θα μπορούσε να αποτελεί μέρος αυτού του πλάνου. Ο ίδιος θα το ήθελε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Τζουζέπε Ρόσι έχουν μιλήσει; «Από όσο γνωρίζω, όχι. Δεν γνωρίζονται, καν. Αλλά ο τρόπος που ο προπονητής της Ίντερ εργάζεται, ικανοποιεί τις απαιτήσεις του πελάτη μου», απάντησε ο Παστορέλο.

Ο ίδιος έχει μιλήσει για την Ίντερ με τον Ρόσι; «Μιλήσαμε για όλες τις πιθανές λύσεις για την καριέρα του και ασφαλώς αναφερθήκαμε και στην Ίντερ. Ο Ρόσι θα ήθελε να παίξει στην ομάδα του Μιλάνου, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Προέρχεται από σοβαρούς τραυματισμούς, όμως. «Άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει. Ο Ρόσι έχει τεράστιες ψυχικές δυνάμεις. Θα επανέλθει καλύτερος από πριν, μην αμφιβάλετε για αυτό. Από το Μάρτιο που θα ξαναπαίξει, θα δείτε πως εξακολουθεί να είναι σπουδαίος παίκτης», ήταν το σχόλιο του Φεντερίκο Παστορέλο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: