Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Καραγκούνης: «Συνεχίζουμε απτόητοι»

Καραγκούνης: «Συνεχίζουμε απτόητοι»
Μεγάλη χαρακτήρισε ο Γιώργος Καραγκούνης τη νίκη (1-0) της Εθνικής ομάδας επί της Σλοβακίας.

Ο μέσος της Φούλαμ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε χαρακτήρα σε δύσκολες συνθήκες και πως συνεχίζει απτόητο για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Για το γεγονός ότι δεν… γιόρτασε τις 121 συμμετοχές με την Εθνική, λόγω της ισοπαλίας με τη Βοσνία: «Κάπως έτσι είναι. Η χαρά δεν ήρθε όπως την ήθελα τότε, αλλά σήμερα μετά τη μεγάλη νίκη πραγματικά νιώθω πολύ χαρούμενος. Σε τέτοιες νίκες πρέπει να ματώνεις και αυτό το κάναμε σήμερα. Δεν το πετύχαμε με τη Βοσνία, αλλά τώρα είναι διπλή η χαρά για μένα και την ομάδα».

Για τον Κώστα Κατσουράνη που συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα: «Ναι, είναι μεγάλο γεγονός αυτό. Μεγάλο επίτευγμα. Είναι σημαντικό για τον Κώστα και την ομάδα που καταφέραμε και κάναμε μία μεγάλη νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Πλέον είμαστε πρώτοι με τη Βοσνία, με το επόμενο παιχνίδι να είναι το Μάρτη. Επειδή υπάρχει μεγάλη χρονική διάρκεια μέχρι το επόμενο ματς, είναι σημαντικές οι νίκες και οι βαθμοί. Εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο βαθμό, δείχνουμε χαρακτήρα σε δύσκολες συνθήκες και συνεχίζουμε απτόητοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: