Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Θηρίο στο κλουβί ο Σνάιντερ!!


Θηρίο στο κλουβί ο Σνάιντερ
Δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, που βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από τη θλάση που υπέστη τον περασμένο μήνα. Ο Ολλανδός μέσος μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει σωστά για να επανέλθει δυνατός και να ενισχύσει τόσο την Ίντερ όσο και την εθνική του ομάδα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Ίντερ και της εθνικής Ολλανδίας, αλλά από τον Σεπτέμβριο δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ταλαιπωρείται από θλάση και βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να προετοιμαστεί σωστά για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ολλανδός μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του και εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει σωστά και με υπομονή ώστε να επιστρέψει σε καλή κατάσταση. «Βρίσκομαι στην Αμερική έχοντας ένα σκοπό. Να δουλέψω σωστά και με υπομονή, ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση και να βοηθήσω τόσο την ομάδα μου όσο και την εθνική. Θέλω να είμαι το σημείο αναφοράς και για τις δύο ομάδες μου και θα κάνω τα πάντα για το πετύχω. Αισιοδοξώ πως θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά σε τρεις εβδομάδες. Δεν βλέπω την ώρα να πατήσω πάλι στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί εκτιμούν πως μετά από 20 μέρες ο Σνάιντερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, έστω για λίγα λεπτά. Για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση απαιτείται, σαφώς, μεγαλύτερο διάστημα, το οποίο δεν είναι ακόμα σε θέση να εκτιμήσουν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: