Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κάτι θα ξέρει!!


Κάτι θα ξέρει
Διαφωνεί με τον «ντόρο» που γίνεται γύρω από το πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι ο Πάολο Μαλντίνι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας τόνισε πως στην εποχή του οι νεώτεροι παίκτες ακολουθούσαν τις οδηγίες των παλαιότερων και πως αυτή η αλλαγή τάσης δεν κάνει καλό στα ταλέντα της χώρας.

Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της άμυνας της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας για χρόνια. Ο Πάολο Μαλντίνι συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των «ροσονέρι» καθώς και με σπουδαίες πορείες με τη «Σκουάντρα Ατζούρα», τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αφορμή τον αγώνα της Ιταλίας με τη Δανία, ο Μαλντίνι μίλησε στο «Raisport» και στάθηκε στο «φαινόμενο» Μπαλοτέλι. «Δεν του κάνει καλό η τόση προσοχή. Όπου πάει, ό,τι κάνει, γίνεται είδηση. Τον αντιμετωπίζουν σαν αστέρα της μουσικής και όχι ως αθλητή. Στην εποχή μου οι νέοι ακολουθούσαν τις συμβουλές, τις οδηγίες, τις εντολές των πιο έμπειρων. Σε όλα. Είτε είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο, είτε με τον τρόπο συμπεριφοράς εκτός γηπέδου», σημείωσε ο παλαίμαχος άσος.

Για τη μεγάλη του αγάπη, τη Μίλαν, ο Μαλντίνι είχε να πει λόγια ελπίδας. «Ας μην βλέπουν τους βαθμούς που πρέπει να καλύψουν από τη Γιουβέντους, γιατί θα απογοητευτούν όλοι. Ας προσπαθήσουν να μαζέψουν βαθμούς στοχεύοντας μία θέση τη φορά. Όταν είναι πέμπτοι να κοιτούν την τέταρτη θέση, όταν φτάσουν εκεί να παλέψουν για την τρίτη. Μόνο αν η Μίλαν βάλει ένα τέτοιο στόχο θα καταφέρει να δώσει νόημα στη σεζόν. Παίκτες καλούς έχει, αν φτιάξει και η ψυχολογία, όλα μπορούν να γίνουν».

Τελειώνοντας, δεν θα μπορούσε να μην δώσει τα προγνωστικά του για το πρωτάθλημα. «Η Γιουβέντους είναι φαβορί, αλλά φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία της Νάπολι να πάρει τον τίτλο. Νιώθω πως πολλά θα κριθούν από την πορεία που θα έχουν και οι δύο στην Ευρώπη και πόσο θα τους κοστίσει στο Καμπιονάτο. Ο μεταξύ τους αγώνας, πάντως, δεν θα κρίνει τον τίτλο», αποφάνθηκε ο Πάολο Μαλντίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: