Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αναβλήθηκε το ματς της Αγγλίας!!

Αναβλήθηκε το ματς της Αγγλίας
Η έντονη βροχόπτωση στη Βαρσοβία οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Πολωνία για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας και όπως δήλωσε ο Ροι Χότζον «ελπίζουμε και αύριο να είμαστε το ίδιο έτοιμοι όσο και σήμερα».

Εκπρόσωποι των δυο ομοσπονδιών συζήτησαν για τις εναλλακτικές ημερομηνίες που θα μπορούσαν να βρεθούν στις ημέρες των διεθνών φιλικών της ΦΙΦΑ το Νοέμβριο και το Φεβρουάριο. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για τα «λιοντάρια» καθώς το Νοέμβριο θα αντιμετωπίσουν τη Σουηδία στα εγκαίνια του νέου τους εθνικού σταδίου Swedbank Arena και το Φεβρουάριο θα φιλοξενήσουν στο Γουέμπλει τη Βραζιλία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 150 χρόνια της αγγλικής ομοσπονδίας.

Εντονα παράπονα εξέφρασε η αγγλική αποστολή για το γεγονός ότι η οροφή του γηπέδου παρέμεινε ανοιχτή. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Αγγλοι δημοσιογράφοι η πολωνική ομάδα είχε ζητήσει να μείνει ανοιχτή η οροφή του εθνικού σταδίου της Βαρσοβίας και όταν πλέον εξετάστηκε το ενδεχόμενο να κλείσει, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: