Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«Δύο λάθη το λεπτό»


«Δύο λάθη το λεπτό»
Έναν απολαυστικό Αντόνιο Κασάνο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του «Rai 3» και της εκπομπής «Che tempo che fa» την παραμονή του αγώνα της Ιταλίας με τη Δανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Ο επιθετικός της Ίντερ μίλησε στο δημοσιογράφο, Φάμπιο Φάτσιο και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Η εθνική Ιταλίας έκανε την τελευταία προπόνησή της πριν την αναμέτρηση με τη Δανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας όταν ο Αντόνιο Κασάνο έμπαινε στο στούντιο μιας από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της «Rai» και μιλούσε για όλους και για όλα. Όπως ήταν φυσικό, ο επιθετικός της Ίντερ δεν «χαρίστηκε» σε κανέναν.

«Θα ήθελα να είμαι αυτή την ώρα στο Σαν Σίρο για την τελευταία προπόνηση πριν το ματς. Δεν ξέρω γιατί δεν με κάλεσε ο Πραντέλι. Ελπίζω να το κάνει πριν το Μουντιάλ. Έχω ήδη χάσει δύο, τι να κάνω, ας χάσω και ένα τρίτο. Μάλλον δεν θα μου αλλάξει τη ζωή. Αν θα υπάρξει τέταρτο; Βεβαίως, όταν θα είμαι 60 ετών», είπε με τον γνωστό του τρόπο ο Κασάνο.

Η χρονιά σου ξεκίνησε καλά, όμως. «Πολύ καλά. Σε 7 ματς έχω πετύχει 4 γκολ και έδωσα 2 ασίστ. Και αυτό το οφείλω στον Στραματσόνι και τον Μοράτι. Πίστεψαν σε μένα και ρίσκαραν με την επιλογή τους. Ελπίζω ο χρόνος να αποδείξει πως δεν έκαναν καμιά μεγάλη μα…κια!»

Σαν αυτές που έχεις κάνει εσύ στην καριέρα σου; «Το παραδέχομαι. Έχω κάνει κάνα δυο λάθη… το λεπτό!», απαντάει γελώντας ο Μπαρέζος.

Στην Ίντερ είσαι ευτυχισμένος και αυτό φαίνεται. «Είμαι οπαδός της Ίντερ από μωρό. Ζω το όνειρό μου. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη Σαμπντόρια. Στη Γένοβα είναι η βάση μου και εκεί θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου εκεί».

Κλείνοντας ο Κασάνο μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Δεν είμαι πολύ πιστός. Όταν, όμως, είχα το πρόβλημα στην καρδιά μου, σκεφτόμουν πως αν υπάρχει κάποιος εκεί πάνω δεν θα μου στερήσει τη χαρά να δω το παιδί μου. Ευτυχώς όλα πέρασαν και μπορώ να αγκαλιάζω το παιδί και τη γυναίκα μου. Και αυτό το εκτιμώ πολύ περισσότερο τώρα από ό,τι θα έκανα λίγα χρόνια πριν. Πήρα ένα μεγάλο μάθημα», τόνισε ο Κασάνο, που έδειξε το «ανθρώπινο» πρόσωπό του μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: