Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εισιτήρια μέσω ίντερνετ για ΟΣΦΠ!!


Εισιτήρια μέσω ίντερνετ για ΟΣΦΠ
Μέσω διαδικτύου θα γίνεται στο εξής η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη 17 του μήνα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Διεύθυνση των εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της θα διατίθενται μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ εισιτήρια για όλους τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague.

Η διάθεση θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10:00. Για την πώληση εισιτηρίων του κάθε αγώνα απο το Επίσημο Κατάστημα και τα εκδοτήρια του ΣΕΦ καθώς και για τις ώρες διάθεσης και τις τιμές, θα βγαίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Να τονισθεί επίσης ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος να εκτυπώσει το εισιτήριό του με την τεχνολογία του “print at home”. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία , προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος . Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: