Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πανέτοιμος ο Φουστέρ!!

Πανέτοιμος ο Φουστέρ
Στην απογευματινή προπόνηση ήρθε και το καλό μαντάτο για τον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε τον Νταβίντ Φουστέρ να ανεβάζει κι άλλο ένταση και να γυμνάζεται κανονικά με τους συμπαίκτες του. Έτσι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη καθώς έχει ξεπεράσει την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Τα θετικά μηνύματα για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού όμως έμειναν εκεί. Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Χοσέ Χολέβας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα με μπάλα στο γήπεδο με μεγαλύτερη ένταση συγκριτικά με την πρωϊνή προπόνηση.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και να μπουν σε ρυθμούς… Skoda Ξάνθης.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ αερόβιο πρόγραμμα μόνο έκανε ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ ο Κοντρέρας ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της Χιλής ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας ο Ζαρντίμ έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική, αποφασίζοντας να χωρίσει τους παίκτες του σε δύο ομάδες και να τους βάζει να παίξουν οικογενειακό διπλό, δίνοντάς τους, όμως, πολλές εντολές για το «πώς» θέλει να αγωνίζονται.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: