Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κούρσα για δύο το Καμπιονάτο!!


Κούρσα για δύο το Καμπιονάτο
Τις εκτιμήσεις του για τις αναμετρήσεις της επόμενης αγωνιστικής του Καμπιονάτο έκανε μέσω της «Gazzetta dello sport» ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας έχρισε φαβορί τη Γιουβέντους στην αναμέτρησή της με τη Νάπολι, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για τη δουλειά που κάνει στη Λάτσιο.

Βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ιταλία, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί το Καμπιονάτο. Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, μιλώντας στην «Gazzetta dello sport» δηλώνει πως έχει σαφή άποψη από το πρωτάθλημα της πατρίδας του, αφού παρακολουθεί όλες τις αναμετρήσεις.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και το ερχόμενο Σάββατο. «Θα βάλω ξυπνητήρι και θα παρακολουθήσω το ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι. Μεγάλο ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Αυτές είναι οι δύο που έχουν ξεχωρίσει. Μόνο αυτές. Καμία άλλη δεν μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσά τους», τονίζει με σιγουριά ο Τζακερόνι.

Ποια από τις δύο θα κερδίσει; «Η Γιουβέντους είναι το φαβορί. Μέσα στην έδρα της είναι αχτύπητη. Αλλά και η Νάπολι έχει πιθανότητες. Αν καταφέρει να σπάσει το σερί της Γιουβέντους αυτό θα της δώσει τρομερή ψυχολογία. Με μια νίκη στο Τορίνο, αυτομάτως γίνεται το απόλυτο φαβορί. Θα γίνει σπουδαίο ματς».

Δύο πρώην ομάδες του παίζουν μεταξύ τους. Λάτσιο - Μίλαν, με τελείως διαφορετική ψυχολογία για τους μονομάχους. «Η Λάτσιο δεν μπορεί να θεωρείται έκπληξη πια. Ο Πέτκοβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η Μίλαν από την άλλη, αντιμετωπίζει αναμενόμενα προβλήματα. Αν ο Αλέγκρι βρει λύσεις στο σκοράρισμα, μπορεί να πάει καλύτερα. Όσο για την κριτική που δέχεται, όπως ξέρει και ο ίδιος καλά, όποιος προπονεί τη Μίλαν τα έχει αυτά», σημειώνει ο Αλμπέρτο Τζακερόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: