Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Με άγχος το απόλυτο για Ρωσία!!

Με άγχος το απόλυτο για Ρωσία
Η Ρωσία αφού πέτυχε στα δύσκολα της προηγούμενης αγωνιστικής (νίκη επί Πορτογαλίας), παραλίγο να τα χαλάσει στα… εύκολα!

Οι γηπεδούχοι Ρώσοι κατέβαλαν τελικά την αντίσταση του αξιόμαχου Αζερμπαϊτζάν με 1-0, χάρη σε πέναλτι που κέρδισαν στο 84’, κάνοντας έτσι το 4/4 στον έκτο (6ο) όμιλο. Εύκολη νίκη για το Ισραήλ με 3-0 επί του Λουξεμβούργου.

Σε ένα παιχνίδι που η Ρωσία είχε επτά σουτ στην εστία και οι αντίπαλοι κανένα και τα φάουλ ήταν 21-5 για τους Αζέρους, ήταν λογικό και δίκαιο νικήτρια να είναι η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν 84 λεπτά χάρη στην αμυντική τακτική του Μπέρτι Φογκτς, μέχρι ο Μεντβέντεφ να ανατρέψει τον Μπιστρόφ στο 82’.

Ο Σιρόκοφ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 84’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Οι Ρώσοι έχουν το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μετρούν 12 βαθμούς, όντας στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου.






Μετά τα έξι εκτός έδρας γκολ την προηγούμενη αγωνιστική, το Ισραήλ… φιλοδώρησε με άλλα τρία στο Ραμάτ Γκαν τους Λουξεμβούργιους και έφτασε τους επτά βαθμούς. Ο Χεμέντ άνοιξε (14’) και έκλεισε (48’) το σκορ, ενώ ο Μπεν Μπασάτ είχε κάνει ενδιάμεσα το 2-0 (36’).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: