Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τα ‘σπασε όλα ο Ζιρού!!

Τα ‘σπασε όλα ο Ζιρού!
Τα νεύρα των Ισπανών σίγουρα αλλά πιο πολύ του Κασίγιας, ο οποίος ήθελε να μην παραβιαστεί η εστία του από τους Γάλλους, για να φτάσει τα 10 συνεχόμενα ματς και να κάνει νέο ρεκόρ!

Ο Ζιρού με τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το 1-1, χάρισε το βαθμό στους «τρικολόρ», που μοιράζονται την κορυφή του 9ου ομίλου με τους «φούριας ρόχας», ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Ράμος στο 25', ενώ στο 39' ο Μενέζ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γαλλία ήταν και ο Ούγκο Γιορίς, καθώς εκτός των πολλών αποκρούσεων που έκανε -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- απέτρεψε το 2-0, στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Φάμπρεγας στο 42ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν Ισπανία εναντίον… Γιορίς. Οι «φούριας ρόχας» ήταν σαφώς καλύτεροι από τους Γάλλους και παρά το γεγονός ότι στερήθηκαν από το 10ο λεπτό τον Νταβίντ Σίλβα, λόγω τραυματισμού. Η πρώτη προειδοποιητική «βολή» ήρθε από τον Ινιέστα στο 14’, με τον Σέρχιο Ράμος να ανοίγει το σκορ στο 25’. Από την άλλη, οι «τρικολόρ» χρειάστηκαν 34 λεπτά για να απειλήσουν τον Κασίγιας με τον Μπενζεμά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μενέζ έφερε το ματς στα ίσα, αλλά ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Μάλιστα, οι παίκτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε είχαν την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων στο 42’, ωστόσο ο Γιορίς απέκρουσε το πέναλτι του Φάμπρεγας, το οποίο είχε κερδίσει ο Πέδρο από τον Κοσιελνί.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, η Ισπανία είχε άλλη μία απώλεια, καθώς τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» και ο Αρμπελόα. Αντίθετα, όμως, με το πρώτο 45λεπτο οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν ήταν κυρίαρχοι, έχοντας τρεις πολύ καλές στιγμές μέσα σε έξι λεπτά (59’, 61’ και 65’), χωρίς να είναι σε θέση να φέρουν το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφεραν οι «τρικολόρ» μέχρι εκείνη τη στιγμή, το κατάφερε ο Ολιβιέ Ζιρού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.



Spain 1-1 France footyroom.com από Futbol2101


Τα αποτέλεσμα της 4ης αγωνιστικής

Λευκορωσία-Γεωργία 2-0
(6’ Μπρεσάν, 28’ Ντράχουν)

Ισπανία-Γαλλία 1-1
(25’ Ράμος-90+4’ Ζιρού)

Φινλανδία: Ρεπό

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Ισπανία-Φινλανδία (22/3)
Γαλλία-Γεωργία
Λευκορωσία (Ρεπό)

Η βαθμολογία

Ισπανία 7 (6-1)
Γαλλία 7 (5-2)
Γεωργία 4 (2-4)
Λευκορωσία 3 (3-8)
Φινλανδία 1 (1-2)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: