Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ξύλο στο Σερβία-Αγγλία U21!! (vid)

Σκηνές... απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Εuro U21, όπου εκτός από ξύλο, υπήρξε και ρατσιστική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετέτρεψαν σε... ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε νικητές τα «λιοντάρια», χάριν στο γκολ του Ρόουζ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Κατά την διάρκεια μάλιστα των πανηγυρισμών των Άγγλων υπήρξε «βροχή» από αντικείμενα που εκτόξευσαν οι Σέρβοι οπαδοί, ενώ μετά τις μπάλες που κλότσησε προς την κερκίδα ο Ρόυζ, δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα.
Στην συνέχεια ακολούθησε η «μπούκα» των Σέρβων από τις εξέδρες εντός του αγωνιστικού χώρου, κατευθυνόμενοι με... άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δε ανταπέδωσαν και τα χτυπήματα που δέχτηκαν.
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Βρετανών, Στιούαρτ Πιρς δήλωσε σχετικά με την ρατσιστική επίθεση: «Νομίζω ότι σημειώθηκαν 1-2 ρατσιστικά περιστατικά, τα οποία αναφέραμε στην UEFA. Ήταν πολύ λυπηρό, αλλά είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και επιτελείο. Γίνονται πολλά στην πατρίδα μας όσον αφορά τον εξοστρακισμό του ρατσισμού. Είναι κρίμα που αυτά σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού. Θα αφήσουμε τις αρχές να ασχοληθούν».







πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: