Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τραυματίστηκε ο Ρομπίνιο!!


Τραυματίστηκε ο Ρομπίνιο
Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Μίλαν. Όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης ο Ρομπίνιο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και είναι αναγκασμένος να απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα μέρες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες των «ροσονέρι». Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα ματς κόντρα στη Λάτσιο και τη Μάλαγα.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωνε πως με την επιστροφή των τραυματιών αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει μια αγωνιστική ισορροπία. Αυτό που περίμενε ο προπονητής της Μίλαν ήταν να δει μαζί στην ομάδα τον Πάτο με τον Ρομπίνιο, ελπίζοντας πως οι δύο Βραζιλιάνοι θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Όπως, όμως, μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, η επιθυμία του Αλέγκρι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα, αφού ο Ρομπίνιο αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με πρόβλημα. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο δεξί του μηρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας κάνουν λόγο για αναγκαστική αποχή από κάθε δραστηριότητα για 10 μέρες. Αυτό σημαίνει πως ο Ρομπίνιο θα χάσει τον αγώνα κόντρα στη Λάτσιο για το Καμπιονάτο, καθώς και αυτόν με τη Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τις επόμενες ώρες ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση του μηρού του. Ελπίδα όλων στη Μίλαν είναι να αποκλειστεί μεγαλύτερη ζημιά και όντως ο Ρομπίνιο να επιστρέψει σε δέκα μέρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: