Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Μίλαν καλεί Νάνι!!

Μίλαν καλεί Νάνι
Το ρόστερ της Μίλαν δεν θυμίζει τίποτα τα ένδοξα χρόνια της και η κατηφόρα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μιλάνο, δείχνει πως οι «ροσονέρι» χρειάζονται παίκτες ηγέτες.

Οι μετοχές του Νάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί να ανεβαίνουν, πέφτουν και κάνει «μπαμ» πως ο Πορτογάλος, χρειάζεται μια ανανέωση.

Και γιατί να το κρύψουν.

Η μία περίπτωση είναι ιδανική για την άλλη και σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport, ο γάμος ετοιμάζεται…

Οι Βρετανοί κοστολογούν κοντά στα 18 εκ. € τον Νάνι του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2014 και οι Μιλανέζοι δείχνουν ικανοί να καλύψουν το ποσό για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά Μέσα δεν είναι παράξενο ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Πορτογάλος τον Δεκέμβρη, αν και πιο πιθανό θεωρείται το σενάριο να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών για το καλοκαίρι.

Κάτι, που βολεύει και την Μάντσεστερ. Η οποία θα τον έχει όλη τη χρονιά για να την βοηθήσει σε όλους της τους στόχους και θα τον πουλήσει καλοκαίρι, μια ιδανική περίοδο. Διότι μετά από έξι μήνες, ο Νάνι θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014… Και αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως θέλει και η… νύφη και ο… γαμπρός, οπότε απομένει να δούμε πότε θα κανονιστεί ο γάμος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: