Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Δεν πας πουθενά έτσι, Πορτογαλία!!

Δεν πας πουθενά έτσι, Πορτογαλία
Την ήττα από τη Ρωσία ας πούμε ότι είναι λογική.

Όταν όμως παίζεις στο Πόρτο κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία και δεν νικάς τότε αν δεν ταξιδέψεις στη Βραζιλία για το Μουντιάλ, τότε δεν σου φταίει κανείς.

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο «κόλλησε» στο 1-1 με τους Βρετανούς για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών και βλέπει ήδη… πλάτη πέντε βαθμών, με τη Ρωσία να παίρνει αγχωτική νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν.

Στο «Ντραγκάο», οι Ίβηρες ήθελαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα στη Ρωσία. Κι όμως η ομάδα του Ρόι Κάρολ, που αγωνίστηκε βασικός είχε άλλα σχέδια. Στο 30’ ο ΜακΓκιν «πάγωσε» τους Πορτογάλους κάνοντας το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Πίεζαν οι γηπεδούχοι, τους είχαν «ζώσει τα φίδια» και τελικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Χέλντερ Πόστιγκα ισοφάρισε σε 1-1 στο 79’.

Στα τελευταία 15λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι φιλοξενουμένοι έστησαν… πούλμαν μπροστά από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού και τελικά δικαιώθηκαν, καθώς το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Με… κιάλια βλέπει την κορυφή πλέον η παρέα του «CR7», καθώς έχει μείνει ήδη 5 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και τη Ρωσία.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Ρωσία-Αζερμπαϊτζάν 1-0
(Σιρόκοφ 84’ πεν)

Ισραήλ-Λουξεμβούργο 3-0
(Χεμέντ 14’, 48’, Μπεν Μπασάτ 36’)

Πορτογαλία-Βόρειος Ιρλανδία 1-1
(79' Πόστιγκα - 30' ΜακΓκιν)

Η βαθμολογία του έκτου (6ου) ομίλου

1. Ρωσία 12
2. Ισραήλ 7
3. Πορτογαλία 7
4. Β. Ιρλανδία 2
5. Αζερμπαϊτζάν 1
6. Λουξεμβούργο 1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Ισραήλ-Πορτογαλία
Λουξεμβούργο-Αζερμπαϊτζάν
Βόρειος Ιρλανδία-Ρωσία



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: