Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για τη Ζάκυνθο!!

Δύσκολες ώρες για τη Ζάκυνθο
Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα τις τελευταίες ώρες για την Ζάκυνθο, καθώς η ομάδα κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα της Football League 2, εξαιτίας των οφειλών της σε τρεις παίκτες.

Η ΠΑΕ απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΑΕ γνωστοποιώντας ότι δεν δύναται να καταβάλει τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αιγινιακό και θα τιμωρηθεί χάνοντας τον αγώνα 3-0 στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση δύο βαθμών.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον σύλλογο είναι το γεγονός ότι οι τρεις παίκτες δεν δέχτηκαν τον διακανονισμό που τους προσφέρθηκε και πλέον πρέπει να τους καταβληθούν 13.000 ευρώ άμεσα, με τους ιθύνοντες της Ζακύνθου να μην γνωρίζουν αν θα είναι σε θέση να βρουν αυτά τα χρήματα.

Ένα επιπλέον στοιχείο που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα της ομάδας, με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν ευνοεί για την εισροή εσόδων στα ταμεία.

Αν θα δεν καλυφθούν οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές τότε η Ζάκυνθος κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη Football League 2 και άπαντες στον σύλλογο έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ώστε να καταφέρουν να βγάλουν την ομάδα από αυτή τη δυσχερή θέση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: