Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ώρα για… έργα στην ΑΕΚ!!

Ώρα για… έργα στην ΑΕΚ
Οι προθέσεις τους δεν αμφισβητούνται από κανένα.

Σε ό,τι στοιχείο ζήτησαν, η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Όλοι στην ΑΕΚ τους περιμένουν πώς και πώς.

Ε, ήρθε η ώρα Βιντιάδης και Χάρις να δρομολογήσουν την είσοδό τους στην «Ένωση».

Η νέα επαφή που είχε ο Έλληνας εφοπλιστής με τον Ανδρέα Δημητρέλο ενίσχυσε την αίσθηση πως το deal είναι στην τελική ευθεία, ωστόσο οι αυξανόμενες πιέσεις από τους πιστωτές κάνουν πιο αναγκαία από ποτέ την επίσπευσή του.

Παρόλο που η υπόθεση της εμπλοκής τους στην ΑΕΚ έχει τραβήξει περισσότερο διάστημα απ’ αυτό που θα πίστευε κανείς ότι μπορεί ν’ αντέξει η ΠΑΕ, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει μέχρι σήμερα τη σοβαρότητα των Βιντιάδη και Χάρις. Τέτοια δείχνει, εξάλλου, η θέλησή τους να εξετάσουν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα.

Η κατάσταση ωστόσο στην ΑΕΚ έχει αρχίσει να μη σηκώνει πλέον άλλη αναβολή. Το γεγονός λοιπόν ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε νέα τηλεφωνική επαφή με τον Ανδρέα Βιντιάδη (και παρόλο που απ’ αυτή δεν προέκυψε κάποια είδηση για το πότε ακριβώς σκοπεύουν να μπουν στην ομάδα) θεωρείται ως ένα ακόμα σημάδι ότι το deal είναι προ των πυλών.

Μοιάζει πιο απαραίτητο από ποτέ όμως ο Έλληνας επιχειρηματίας να… περάσει και οριστικά την πόρτα των Σπάτων. Διότι οι πιέσεις από πιστωτές που ζητούν τα χρήματά τους αυξάνονται επικίνδυνα πλέον εκεί. Και η απάντηση που ελλείψει άλλης τους δίνεται («κάντε υπομονή, έρχονται οι επενδυτές») δεν θα αναβάλλει για πολύ ακόμα τις αντιδράσεις τους.

Τουλάχιστον όχι για διάστημα μεγαλύτερο από το τέλος του μηνός, όταν και ελπίζεται στην ΠΑΕ ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών και η είσοδος των Βιντιάδη και Χάρις μέσω της συμμετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: