Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο «Φύτα» και οι… μνηστήρες!!

Ο «Φύτα» και οι… μνηστήρες
Ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου. Ο έμπειρος αμυντικός, επέστρεψε στο ρόλο του κεντρικού στόπερ, αφού για αρκετά χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόταν σαν δεξιός οπισθοφύλακας.

Πλέον, τα τελευταία δύο χρόνια θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ενώ περιμένει, κάποια στιγμή, και την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον παίκτη.

Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο εκπνέει, ενώ διάθεση της ομάδας του Περιστερίου είναι να ανανεωθεί. Οι δύο πλευρές, τις επόμενες ημέρες, θα καθίσουν στο τραπέζι προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη πρόταση για τον παίκτη κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πολλοί εκπρόσωποι ομάδων από το εξωτερικό έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη, τόσο την περασμένη σεζόν, όσο και την φετινή, ειδικότερα από τα δύο παιχνίδια του Europa League με την Νιούκαστλ, όπου ήταν εξαιρετικός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: