Σοκαρισμένος δήλωσε ο Άγγελος Γρόλλιος όταν έμαθε πως τα χρέη του Άρη δεν ήταν 20-21 εκατ. όπως υπολόγιζαν στην ΚΜΑ, αλλά πάνω από 30! Αρχές Απριλίου έτοιμα τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.
Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη μίλησε στην εκδήλωση της «κίτρινης» ΠΑΕ, όπου ήταν καλεσμένοι επιφανείς επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, αναφερόμενος στα μεγάλα χρέη της ομάδας, ενώ έκανε λόγο και για κακή διαχείριση από τις διοικήσεις του 2004 μέχρι το 2012.
«Το πρώτο που μας ενδιέφερε σαν ΚΜΑ όταν αναλάβαμε, ήταν να στελεχώσουμε τη διοίκηση. Κάποιοι δέχτηκαν και κάποιοι. Όσον αφορά τα χρέη της ομάδας, όταν αντιληφθήκαμε στην πορεία ότι ήταν πάνω από 30 εκατ. και όχι 20 ή 21, πάθαμε ένα σοκ. Δυστυχώς από το 2004 μέχρι το 2012, η πολιτική των διοικήσεων ήταν κακή. Το πως καταφέραμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα, μόνο εμείς το ξέρουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Γρόλλιος και πρόσθεσε για τον διαχειριστικό έλεγχο:
«Θα τελειώσει στις αρχές του Απριλίου, διότι έχει καθυστερήσει λόγω κάποιων χρονοβόρων διαδικασιών με τις τράπεζες. Τα αποτελέσματα του θα ανακοινωθούν στην επόμενη ΓΣ της ΚΜΑ».