Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το καλοκαίρι οι συζητήσεις με Χριστόπουλο!

Σαφέστατα και ο Γιάννης Χριστόπουλος, αποτελεί έναν από τους πλέον πετυχημένους προπονητές της φετινής σεζόν, ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη και το γεγονός πως εξακολουθεί λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος να διεκδικεί την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, βάσει των δυσκολιών που υπήρχαν το περασμένο καλοκαίρι, καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, είναι γεγονός πως εκτιμάει την εξαιρετική δουλειά του Γιάννη Χριστόπουλου, την οποία αντιλαμβάνεται στην καθημερινότητα της ομάδας, αλλά και μέσα από τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Το ζητούμενο για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, είναι να πορευτεί με τον συγκεκριμένο προπονητή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πρώτες ανεπίσημες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως κυρίως ο Γιάννης Χριστόπουλος, μετέφερε τις όποιες ουσιαστικές συζητήσεις στην περίοδο του καλοκαιριού ή για να είμαστε πιο σαφείς, μετά το τέλος της σεζόν. Αν ο ΠΑΣ συνεχίσει στα play-off, τότε οι συζητήσεις θα γίνουν τον Ιούνιο. Αν όχι, τότε θα γίνουν πολύ συντομότερα, με την διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας να υπάρχει πάντως και από τις δύο πλευρές, παρά τις «σειρήνες» που φαίνεται να υπάρχουν ήδη για τον προπονητή του ΠΑΣ.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: