Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Ας αφήσουμε εκτός γηπέδου τις διαφορές μας»

Την ευχή του να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ο αγώνας της Κροατίας με τη Σερβία εξέφρασε σε συνέντευξή του στα Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

«Ας αφήσουμε εκτός γηπέδου τις διαφορές μας»
Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Σερβίας, Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν τον κάλεσε για το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Κροατία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς να ακολουθήσει την αποστολή της Σερβίας και να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι, δίνοντας με τον τρόπο αυτό κουράγιο και δύναμη στους συμπατριώτες του.

Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ μίλησε για την αναμέτρηση αυτή σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του και εξέφρασε την επιθυμία του να διεξαχθεί ένα ήσυχο ματς. «Είναι ένα παράξενο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία, αλλά εύχομαι να αφήσουμε εκτός γηπέδου τις διαφορές μας με τους Κροάτες και να παίξουμε ένα ήρεμο και ήσυχο παιχνίδι. Μακάρι να τελειώσει ο αγώνας χωρίς προβλήματα, είτε στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις εξέδρες», ευχήθηκε ο Στάνκοβιτς.

Αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος φάνηκε αισιόδοξος. «Η Κροατία έχει μια καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε καλύτερους παίκτες. Πιστεύω πως, αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε να φύγουμε από το Ζάγκρεμπ με μια μεγάλη νίκη στις… αποσκευές μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει την εθνική του, αλλά ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν τον κάλεσε. «Δεν κρίνω τις επιλογές του Μιχάιλοβιτς, αφού τον σέβομαι, τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως προπονητή. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να αγωνιστώ σε αυτό το ματς. Από τη στιγμή που δεν μπορώ, όμως, θα φροντίσω να βοηθήσω από την κερκίδα τους συμπατριώτες μου. Θα βρίσκομαι στο γήπεδο και θα εμψυχώνω όπως μπορώ τους συμπαίκτες μου», σημείωσε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: