Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Έτσι να τους τελειώσουμε!!

"Ντου στα Αποδυτήρια" για τον αγώνα της Εθνικής μας στη Βοσνία. Πού θα κριθεί το ματς και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Σάντος; Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του sportdog.
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω για την Εθνική. Ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση στο Μουντιάλ από τώρα.
Και γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία ο αγώνας με τη Βοσνία; Κατ’ αρχήν επειδή δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κανένα θηρίο. Καλή ομάδα είναι η Βοσνία, αλλά όχι και κάποια ομαδάρα. Δεν είναι βαριά φανέλα.
Ψωμοτύρι τα έχει…
Δεύτερον, η Εθνική Ελλάδας κάτι τέτοια παιχνίδια τα έχει ψωμοτύρι. Από τότε που η ομάδα πήρε την πάνω βόλτα εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια έχει δώσει ματς που θεωρούνται κρίσιμα. Κι όχι ένα και δυο. Και στα περισσότερα τα έχει πάει καλά, μάλιστα. Δεν μασάει όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο.
Τα όπλα της…
Τρίτον, η Βοσνία ξέρει ότι με νίκη είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Άρα λογικά θα ανοιχτεί κιόλας μπροστά στο κοινό της. Ο ενθουσιασμός της, λοιπόν, μπορεί να γίνει όπλο στα χέρια της Εθνικής που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά να κτυπάει στην κόντρα και να πιάνει στον ύπνο τον αντίπαλο.
Το ατού
Το ματς, λοιπόν, είναι πάρα πολύ ζόρικο. Και η Βοσνία, όπως είπαμε, δεν είναι κακή ομάδα. Θα έχει και ως ατού την έδρα της, ενώ ως τώρα είναι κι αυτή στην κορυφή του ομίλου.
Στην πηγή για μουντιαλικό νερό…
Η Εθνική Ελλάδας, όμως, μπορεί να φτάσει και στην πηγή (απόψε με Βοσνία), αλλά να πιει και νερό (μουντιαλικό). Υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δηλαδή, για να πετύχει τον στόχο της.
Άντε να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει σε λίγες ώρες… Το βασικό για την Εθνική είναι να μη χάσει. Αν, όμως, με διπλό πάρει σημαντικό προβάδισμα, τότε θα αυξηθούν πάρα πολύ οι πιθανότητες να πάει Μουντιάλ. Πώς να χαθεί μετά η πρόκριση;
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: