Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Tο ...στιγμιαίο λάθος του ΠΑΟΚ!!

Τα σπάει το σχόλιο του Γιώργου Μύρτσου στον sportdog. Γιατί ξεκατινιάζονται στον Δικέφαλο, ποιος χρειάζεται τον σχεδιασμό του ...Ασλάνη και ποιοι είναι οι ερωτευμένοι;
Tο ξεκατίνιασμα στον ΠΑΟΚ δυστυχώς συνεχίζεται και είναι πολύ λυπηρό. Και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει στην Ελλάδα πώς κατάντησαν έτσι. Πριν δεν υπήρχαν λεφτά και υπήρχε ξεκατίνιασμα. Τώρα υπάρχει επενδυτής και λεφτά και ξαναξεκατινιάζονται. Τι σκατά θέλουμε οι Έλληνες, ξέρουμε; Αλλά όσο θα υπάρχει η απατεωνιά και η ρεμούλα, δεν πρόκειται να δούμε χαΐρι.
Δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν;
Όπου και να κοιτάξει κανείς τώρα, που ψάχνουν πράγματα στην Ελλάδα, υπάρχει κλεψιά. Στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, ο πρόεδρος με τις γλάστρες που έχει δίπλα του, τους υπεύθυνους-ανεύθυνους, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν για το μοναδικό σημαντικό θέμα που προέκυψε. Δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν; Ρωτάω εγώ... Αλλά είναι τραγικό, όπως και να έχει.

Γκαρσία, το στιγμιαίο λάθος!
Λειτουργούν σαν τις κυρά Κατίνες, κυριολεκτικά όμως. Ενώ ο Σαββίδης βγάζει δήλωση και στηρίζει τον Δώνη, για να τον κατοχυρώσουν τον καλούν με τον Τσιστιακόφ και βγάζουν φωτογραφίες στο σάιτ, ότι και καλά βρέθηκαν για να μιλήσουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ξέρετε τι μου θύμισαν; Το σίριαλ του Πασχάλη και της Αλίκης, όταν βίωσε το ...δράμα τους ολόκληρη η Ελλάδα. Αφού έγινε γνωστό το στιγμιαίο λάθος του Πασχάλη, πήραν σβάρνα τα κανάλια και έλεγαν πόσο ερωτευμένοι είναι και τι καλά που περνάνε σπίτι και πως ό,τι συνέβη ήταν στιγμιαίο.
Σχεδιασμός με... Ασλάνη!
Ήταν τρεις άνθρωποι στη φωτογραφία που δημοσίευσαν από τον ΠΑΟΚ, που προσωπικά πιστεύω πως οι δύο από αυτούς θα λείπουν από τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς... Τι να σχεδιάσουν αυτοί; Σχεδιαστής καλός ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης. Ε, πιο πιθανό είναι να βρίσκεται αυτός τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ από κάτι άλλους...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: