Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Επιστροφή και ενημέρωση από Βιντιάδη!

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος είχε μία πρώτη συνομιλία με τους Παππά, Μπρουσιάνο και τους οργανωμένους και τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του.

Επιστροφή και ενημέρωση από Βιντιάδη
Πώς και πώς περίμεναν άπαντες στην ΑΕΚ την επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη από το Λονδίνο, ώστε να δουν τι θα γίνει τελικά με τον επενδυτή.

Ο Βιντιάδης επέστρεψε από το ταξίδι του και με το που πάτησε το… πόδι του στην Αθήνα είχε αμέσως συνάντηση με τους Πέτρο Παππά, Ηλία Μπρουσιάνο και τους οργανωμένους οπαδούς και τους έκανε μία πρώτη ενημέρωση για τις συζητήσεις του με τον Κιθ Χάρις.

Αυτό που προέκυψε από την πρώτη αυτή ενημέρωση είναι ότι πρόκειται αυτή τη στιγμή να κατατεθεί κάποια πρόταση στη Γενική Συνέλευση, ενώ η συνάντηση με τον Παππά και τον Μελισσανίδη θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται σε αυτήν να παρευρεθεί και Κιθ Χάρις. Ο Βιντιάδης ωστόσο, για μία ακόμη φορά τόνισε ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι μόνο για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι για το μάνατζμεντ ή οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη υπόθεση θα γίνουν γνωστές μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: