Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ζιγκερίδης: «Ο Σαββίδης δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας»

Το πρώην μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τα 3.000.000 ευρώ που κατέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ και την εφορία, αλλά και για το αν η κρίση στην Κύπρο μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ.

Για τα 3 εκ. ευρώ που κατέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καλύψει υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ και την εφορία:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο και ευχάριστο. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος και όταν γίνεται μια τέτοια κίνηση στον αθλητικό τομέα που ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, είναι μια ξεχωριστή ευχάριστη νότα.»

Για Βρύζα, Ζαγοράκη που κουβαλούσαν τα χρέη στην πλάτη τους χωρίς να είχαν ευθύνη:

«Ο Βρύζας μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε διοικητική συμμετοχή για να του καταλογιστούν αυτά τα βάρη. Ο Ζαγοράκης έκανε διαχείριση αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ΠΑΕ επί εποχής Γούμενου, έπεσαν όλα τα βάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Με αυτή την ενέργεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος δείχνουν τη συνέπειά τους αλλά και το πόσο σέβονται τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει κατά καιρούς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.»

Για τον Σαββίδη, που φροντίζει τους ανθρώπους τους οποίους συνεργάστηκε και συνεργάζεται αλλά και το αν δείχνει, με τα… βήματά του ότι θέλει να τα πάρει όλα «πάνω» του:


«Πιστεύω ότι δείχνει την πρόθεσή του ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του με έναν τρόπο πολύ σαφή και εντυπωσιακό. Δείχνει ότι είναι πολύ συνεπής σε αυτά που είπε και καταλαβαίνεται πως όσοι άνθρωποι βρεθούν δίπλα του στο διοικητικό συμβούλιο έχουν και αυτοί τη σιγουριά. Αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας.»


Για την Κύπρο και ότι η εταιρεία που έχει τον έλεγχο των μετοχών του ΠΑΟΚ ανήκει εκεί, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω να μην έχει όλες τις καταθέσεις του εκεί ο κ. Σαββίδης και να έχει ένα απόθεμα και στην Ρωσία. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα μας ακουμπήσει η κρίση. Τώρα αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ένας επιχειρηματίας σε μέγεθος Σαββίδη θεωρώ πως θα το λύσει.»πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: