Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λάσμε: «Σκέφτομαι κάθε μέρα το Final 4, αλλά…»

Με τη νίκη του επί της Ρεάλ ο ΠΑΟ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους «8» της και είναι λογικό ο Λάσμε να κάνει... όνειρα για το Final 4 τονίζοντας ωστόσο ότι προέχει η πρόκριση στα προημιτελικά.

Λάσμε: «Σκέφτομαι κάθε μέρα το Final 4, αλλά…»
Θέμα… επιθυμίας ήταν για τον Στεφάν Λάσμε η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ για την 12η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. O σέντερ των «πράσινων» μίλησε στη ΝΟVA για την επικράτηση στη Μαδρίτη, αλλά και για τις σκέψεις του για το Final 4 εξηγώντας πάντως ότι προηγείται η διασφάλιση της πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης.

«Είναι δύσκολη η έδρα της Μαδρίτης, όμως όλοι δήλωσαν «παρών» και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν θέμα θέληση αυτή η νίκη. Το θέλαμε περισσότερο. Παρότι κάναμε πολλά και χαζά λάθη, καταφέραμε να επιστρέψουμε, δείξαμε συγκέντρωση και στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Γκαμπονέζος και συνέχισε:

«Το μέλλον είναι ανοικτό για εμάς. Το επόμενο ματς είναι σημαντικό. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σκοπός μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Όσο για το αν υπάρχουν σκέψεις του ίδιου για το Final 4; «Κάθε μέρα σκέφτομαι το Final 4. Θέλω να είμαι εκεί ειδικά από αυτά που ακούω από συμπαίκτες που που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν. Όμως προ το παρόν αυτό που προέχει είναι να περάσουμε στους «8» και μετά να δούμε τι θα κάνουμε».

Ο Στεφάν Λάσμε σχολίασε και το γεγονός ότι είναι πρώτος μπλοκέρ στην Euroleague: «Πάντα θέλω να μάχομαι για την ομάδα μου. Ό,τι μπορώ να κάνω για την ομάδα το κάνω. Η άμυνα είναι όμως ομαδική δουλειά. Οι τάπες που κάνω είναι προϊόν συνεργασίας με τους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: