Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«Ελπίζω η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες»

Ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 40 χιλιάδων ευρώ, έμεινε ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχώρησε από την Ευελπίδων το μεσημέρι της Παρασκευής και στις πρώτες του δηλώσεις, έστειλε ένα μήνυμα ενότητας, καλώντας παράλληλα όλους τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες να ευαισθητοποιηθούν για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα που αρχίσαμε ένα χρόνο πριν περίπου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη, τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που κατανόησαν τον αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή. Πιστεύω, ότι η προσπάθεια που έχομε κάνει ήταν τέτοια, που έδωσε τα εχέγγυα στην Ελληνική δικαιοσύνη να μας αφήσει να προχωρήσουμε», δήλωσε στα τηλεοπτικά κανάλια ο πρόεδρος της Ένωσης και συνέχισε ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον άνθρωπο δικό μου και τα παιδιά μου, για όποιον πρόβλημα τους δημιούργησε η σημερινή κατάσταση. Ελπίζω η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Να τους ενώσει για να μπορέσουν όλοι μαζί, να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και που η ιστορία της το επιβάλει. Ο αγώνας συνεχίζεται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει όλους».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κληθούν στην Ευελπίδων και άλλοι, πρώην, πρόεδροι της ομάδας, σχολίασε: «Όπως είπα και στην ελληνική δικαιοσύνη, τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί, δεν έχουν καμία σχέση με την δική μου διαχειριστική περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι αυτές που στη συνέχεια, θα επιτρέψουν και στους υπόλοιπους διοικούντες να πουν τις δικές τους απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα. Θα έρθουν και οι πρόεδροι των προηγούμενων ετών, ούτως η άλλως η ελληνική δικαιοσύνη τους έχει καλέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: