Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πεδουλάκης: «Πιστέψαμε στη νίκη»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει και τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Πιστέψαμε στη νίκη»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, καθώς έπρεπε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και τα κατάφερε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που λειτούργησε το "πρέπει". Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Πιστέψαμε στη νίκη. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε. Και αυτή η πίστη προερχόταν από την εικόνα μας το τελευταίο διάστημα. Τα σημαντικότερα στοιχεία ήταν για μία ακόμα φορά ο ρυθμός και η άμυνα. Όλα ξεκινούσαν από αυτά τα δύο. Το ξέραμε και ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν ήμασταν υποφερτά εύστοχοι στις βολές η νίκη θα είχε έρθει με λιγότερο άγχος. Θέλαμε να πάμε στο τελευταία πεντάλεπτο και το παιχνίδι να είναι κλειστό. Ξέραμε ότι στο πέντε εναντίον πέντε είμαστε καλύτεροι και παίζουμε πιο μυαλωμένα. Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, ειδικά λόγω του ότι είμαστε νέα ομάδα και "χτίζουμε" την αυτοπεποίθησή μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε η Μάλαγα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ξέρουμε ότι έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Στον όμιλό μας είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: