Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ούκιτς: «Μεγάλη νίκη για εμάς»

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος θέλει η ομάδα του να κοιτάει ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι.

Ούκιτς: «Μεγάλη νίκη για εμάς»
Πολύ μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ισπανία.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην πολύ καλή λειτουργία της ομάδας, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να πετύχουν τους στόχους του.

«Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Χρειαζόμαστε ακόμη μία νίκη, για να προκριθούμε στα πλέι οφ. Ωστόσο, προτιμώ να προχωράω παιχνίδι με παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέψαμε στο σκορ, αποδώσαμε καλά και στις δύο άκρες του παρκέ. Δουλέψαμε σκληρά πάνω σε μερικές λεπτομέρειες, οι οποίες μας επέτρεψαν να παραμείνουμε στη διεκδίκηση της νίκης και να την πάρουμε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μας κέρδισε δις φέτος», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τον επόμενο αγώνα στο Top 16 της Ευρωλίγκας, κόντρα στην Μπάμπεργκ: «Η επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπάμπεργκ θα πρέπει να μας στείλει στα πλέι οφ, αλλά παρότι είμαστε φαβορί πρόκειται για αναμέτρηση Ευρωλίγκας. Δεν πρέπει να το πάρουμε σαν δεδομένο. Η Μπάμπεργκ έκανε ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα, ακόμα και στην παράταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: