Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τα θέλει όλα ο Νόιερ!

Στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι να κατακτήσει τρεις τίτλους την φετινή χρονιά, όπως επισήμανε σε συνέντευξή του στη «Bild» ο Μάνουελ Νόιερ.

Τα θέλει όλα ο Νόιερ
Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και της εθνικής Γερμανίας. Οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται, όπως και οι φιλοδοξίες του, όπως φάνηκε από όσα ο Μάνουελ Νόιερ δήλωσε στη γερμανική «Bild» σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

«Στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε 20 βαθμούς μπροστά από τη Ντόρτμουντ, οπότε θεωρώ πως απομένει μια μικρή λεπτομέρεια για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στο Κύπελλο Γερμανίας αποκλείσαμε τη σημαντικότερη αντίπαλό μας και ο δρόμος προς την κατάκτηση και αυτού του τροπαίου έχει ανοίξει. Απομένει το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο μπορούμε να… σηκώσουμε. Συνεπώς, στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους που κυνηγά», τόνισε ο Νόιερ.

Σε παρόμοια θέση είχε βρεθεί και πέρσι η Μπάγερν, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κατακτήσει κανέναν τίτλο. Ο Νόιερ δεν το ξεχνά αυτό. «Πέρσι τερματίζαμε πάντα στη δεύτερη θέση. Πάντα! Αυτό μας άνοιξε την… όρεξη και για αυτό είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε πέρσι», ήταν η εκτίμηση του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: