Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βοσνιάδης: «Στα ντέρμπι κερδίζει ο πιο αποφασιστικός»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τον αγώνα με τον Ηρακλή και ποιες ομάδες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

«Υπάρχουν 14 παιχνίδια ακόμα αλλά πιστεύω πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Μπορεί να είμαστε πιο πάνω από τον Ηρακλή, είναι όμως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Βοσνιάδης.

Για τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά στην αναμέτρηση:

«Τα ντέρμπι πάντα τα κερδίζει ο πιο αποφασιστικός. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την έδρα, ούτε σε ψυχολογικό τομέα, ούτε σε αγωνιστικό. Ο Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Με την έλευση του νέου προπονητή η ομάδα φαίνεται ότι πλέον σκοπεύει στην κατάκτηση βαθμών και όχι στο να προσφέρει θέαμα.»

Για το αν η αλλαγή του Ηρακλή οφείλεται στον προπονητή:

«Ο Ηρακλής στον πρώτο γύρω ήταν μια ομάδα που άρεσε πολύ. Έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας, αλλά δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Πλέον έχουν καταλάβει τη νοοτροπία της Football League και παίρνουν και αποτελέσματα. Αν είχε εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο.»

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο:

«Οι ομάδες στην πρώτη δεκάδα είναι πολύ κοντά βαθμολογικά. Τα μεγάλα ρόστερ και η σταθερότητα είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα. Εμείς, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Παναιτωλικός και μερικές ακόμα ομάδες έχουν μεγάλα ρόστερ.»

Για το αν εκτός από τα μεγάλα ρόστερ, παίζει ρόλο και το οικονομικό σε έναν σύλλογο:

«Σίγουρα το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο και εμείς έχουμε οικονομική ηρεμία. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό και οι ομάδες που διαθέτουν οικονομική ηρεμία, σταθερότητα και μεγάλα ρόστερ έχουν το πλεονέκτημα για την άνοδο.»πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: