Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ένα φαβορί και ένας απρόβλεπτος!

Ο δεύτερος ημιτελικός του final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου θα φέρει αντιμέτωπους τέσσερις παλιόφιλους.

Ένα φαβορί και ένας απρόβλεπτος
Οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Παύλος Κουζούνης ως παίκτες του Ηρακλή κι οι Βασίλης Κουρνέτας, Ηλίας Λάππας ως παίκτες του Φοίνικα Σύρου, δίνουν τα... προγνωστικά τους στο volleyball.gr για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Οι περυσινοί νταμπλούχοι κατεβαίνουν σε μια διοργάνωση ως αουτσάιντερ, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πέσουν αμαχητί.

«Προσωπικά, αλλά πιστεύω και όλα τα παιδιά, δεν το βλέπουμε ως απλή συμμετοχή. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό, αλλά, αν παίξουμε όπως κόντρα στον Μίλωνα, δεν έχουμε καμία τύχη», τόνισε ο Ανδρεάδης και συμπλήρωσε ο Κουζούνης πως: «Είναι λίγο οξύμωρο ότι παλεύουμε για την παραμονή μας και είμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου.

Είμαστε μια απρόβλεπτη και, ίσως, αψυχολόγητη ομάδα, αφού έχουμε πολλά νέα παιδιά και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Πάντως, σ’ αυτό το final four τα φαβορί δεν είναι τόσο ξεκάθαρα».

Στον Φοίνικα όλοι σκέπτονται την ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Το Κύπελλο είναι μια ευκαιρία για διάκριση κι όλοι θέλουμε να παίξουμε στον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και τη διοίκηση», παραδέχτηκαν Κουρνέτας, Λάππας και αποδέχτηκαν τον τίτλο του φαβορί.

«Το Κύπελλο έχει πάντα εκπλήξεις, η παρουσία του Ηρακλή στο final 4 είναι μία έκπληξη, αλλά αν παίξουμε εμείς καλά έχουμε το προβάδισμα», τόνισε ο Κουρνέτας και συμπλήρωσε ο Λάππας πως: «Ο Ηρακλής έχει άγνοια κινδύνου και είναι επικίνδυνος, αλλά εμείς είμαστε το φαβορί και, αν είμαστε σοβαροί, θα περάσουμε». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: