Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λάσο: «Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο»

Στο γεγονός πως η Ρεάλ πέτυχε τον αρχικό της στόχο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήτοι την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, στάθηκε περισσότερο ο Πάμπλο Λάσο.

Λάσο: «Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο»
Ο τεχνικός των «μερένχες» τόνισε πως έχει ανάμικτα συναισθήματα, αφού η πρόκριση ήρθε με αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά «βασίλισσα» είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρεί πως δεν υπήρξε «φρεσκάδα» στους παίκτες, παρά την υπεροχή στα ριμπάουντ και όλα πιστεύει πως θα εξαρτηθούν από την ομάδα του στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Είναι περίεργη ημέρα, έχω ανάμικτα συναισθήματα. Η ομάδα δούλεψε καλά και, παρά την ήττα, καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, κάτι που ήταν ο αρχικός στόχος μας.

Η ομάδα στάθηκε καλά και ήλεγξε τα ριμπάουντ, αλλά δεν είχε τη ‘φρεσκάδα’ που θα έπρεπε. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, επειδή η ‘φρεσκάδα’ είναι κάτι που θα επιστρέψει. Εξακολουθούν τα πάντα να εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ο ένας από τους στόχους μας, αναφορικά με την πρόκρισή μας στα πλέι οφ, επιτεύχθηκε.

Εάν το Σεπτέμβριο, κάποιος μας έδινε την επιλογή να εξαρτάται από τα δικά μας αποτελέσματα στα τελευταία δύο παιχνίδια μας στο Top 16 εάν θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, θα συμφωνούσαμε».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: