Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η θερμοκρασία χαμηλά, η διάθεση στα ύψη!

Χειμωνιάτικο καιρό συνάντησε η Εθνική ομάδα στη Ζένιτσα αλλά η διάθεση των διεθνών είναι στα ύψη και η επιθυμία για το «διπλό» επί της Βοσνίας μεγάλη. Διαβάστε τα πλάνα του Σάντος.

Η θερμοκρασία χαμηλά, η διάθεση στα ύψη
Η Εθνική ομάδα από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκεται στη Βοσνία εν όψει του αυριανού πολύ κρίσιμου αγώνα στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι διεθνείς συνάντησαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τόσο στο Σαράγεβο όσο και στο γήπεδο όπου την Παρασκευή θα γίνει το ματς.

Στο «Μπίλινο Πόλιε» λοιπόν, ένα μικρό γήπεδο με τις εξέδρες να βρίσκονται πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο (θα παίξει ρόλο γιατί έχει γίνει sold-out), η Εθνική ομάδα έκανε την προπόνησή της, μία μέρα πριν το παιχνίδι με τους Βόσνιους.

Το πρόγραμμα, όπως πάντα πριν από παιχνίδια, ήταν χαλαρό και διάρκειας μίας ώρας. Αρχικά έγινε ζέσταμα, αμέσως μετά κορόιδο με μπάλα και στην συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Σάντος «μπέρδεψε» τις ομάδες και στην μία έβαλε τους: Καρνέζη, Μανωλά, Τζιόλη, Τζαβέλα, Βύντρα, Ταχτσίδη, Χολέμπας, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου και στην άλλη τους: Σηφάκη, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Τοροσίδη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κονέ, Σαμαρά, Γκέκα.

Ενδιαφέρον είχε η… κόντρα των Τζαβέλα-Χολέμπας από την μία και Τοροσίδη από την άλλη, αφού και οι τρεις θα είναι βασικοί αύριο.

Επίσης, στο δίτερμα πέρασε κάποια στιγμή και ο Λοντίγκιν αντί του Σηφάκη. Όσο για την θερμοκρασία, την ώρα της προπόνησης δεν ξεπερνούσε τους τέσσερις βαθμούς ενώ έπεφτε και βροχή.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Σάντος σε ότι αφορά την 11άδα του αγώνα καταλήγει στους: Καρνέζη, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Τζαβέλα, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Χολέμπας, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά.

Μεντούνγιανιν ο αντι-Πιάνιτς

Από την πλευρά της Βοσνίας, είναι λογικό ο Σούσιτς να αναζητά τρόπο να καλύψει το κενό του Πιάνιτς ο οποίος δεν θα είναι οριστικά στο αρχικό σχήμα. Έτσι, στο 4-4-2 με ρόμβο που θα παρατάξει, ετοιμάζει τους Μπέγκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ζουκάνοβιτς αριστερά, Μούτζα δεξιά. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βράνιες και Σπάχιτς. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζαχίροβιτς, αριστερά ο Λούλιτς, δεξιά ο Μισίμοβιτς και στην κορυφή του ρόμβου ο Μεντούνγιανιν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.

Σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου, τα εισιτήρια έχουν… εξαφανιστεί από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και έτσι το γήπεδο (χωράει 13.000) αναμένεται να είναι γεμάτο. Βέβαια, κάποια πολύ λίγα κομμάτι υπάρχουν στην «μαύρη αγορά» και αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλές τιμές λίγες ώρες πριν το ματς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: