Τον κώδωνα του κίνδυνου έκρουσε ο Χρήστος Γρόλλιος, που δήλωσε πως ο Άρης χρειάζεται το ποσό των 60.000 ευρώ μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, για να βγάλει τη χρονιά.
Ο νομικός των «κιτρίνων» μίλησε στην εκδήλωση της ΠΑΕ προς τους επιφανείς επιχειρηματίες της οικογένειας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και δεν... έκρυψε τα λόγια του. Τόνισε ότι χωρίς το άρθρο 99, δεν είναι βιώσιμο το χρέος των 32 εκατ. ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε πως για να υπάρχει επόμενη μέρα, θα πρέπει ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τις συνομιλίες με την ΕΠΟ. Μιλάμε με ανθρώπους που υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα το κάναμε.
Τηρουμένων των αναλογιών, είναι κατόρθωμα που η ομάδα παίζει αυτή τη στιγμή στη Superleague. Σύμμαχος μας είναι και η λίγκα με τις 60 δόσεις που ζητάμε, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο είναι βιώσιμη η ΠΑΕ. Προτείναμε τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ με εκχώρηση 60 δόσεων σε βάθος πενταετίας. Για να υπάρχει φυσικά επόμενη μέρα η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Αν ξεπεράσουμε φέτος το πρόβλημα, το μέλλον θα είναι καλύτερο. Χωρίς το "99" πάντως, τα 32 εκατ. ευρώ δεν αντιμετωπίζονται», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον έλεγχο:
«Τον περιμένουμε με αγωνία, ώστε να διαπιστώσουμε πως φτάσαμε ως εδώ. Έχουμε δώσει στο δημόσιο τα τελευταία τρία χρόνια 10 εκατ. ευρώ, σε αντίθεση με τις πιο πολλές ομάδες, που έχουν και αξιοπερίεργα συμβόλαια" ενώ στο τέλος της τοποθέτησης του προχώρησε στην αποκάλυψη πως: "Μέχρι την Τρίτη η ομάδα χρειάζεται 60.000 για να "βγει" η χρονιά. Μικρό ποσό, αλλά δεν υπάρχει».