Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πασκουάλ: «Πετύχαμε έναν από τους στόχους μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχε η Μπαρτσελόνα ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ.

Πασκουάλ: «Πετύχαμε έναν από τους στόχους μας»
Η Μπαρτσελόνα «κλείδωσε» την πρωτιά στον όμιλό της στο TOP-16 της Ευρωλίγκας μετά και τη νίκη της επί της Κάχα Λαμποράλ και ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε χαρούμενος που η ομάδα του πέτυχε έναν από τους στόχους που είχε θέσει την φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στάθηκε και στο πολύ καλό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και στον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του όταν δέχτηκαν πίεση.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, η οποία μας φέρνει στην κορυφή του ομίλου μας στο TOP-16. Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε βάλει την φετινή σεζόν και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους, πετύχαμε 83 πόντους και είχαμε καλό ρυθμό παρά το ότι ήμασταν άστοχοι σε κάποια ελεύθερα σουτ, τα οποία θα μπορούσαν να μας είχαν δώσει επιπλέον 10 με 15 πόντους. Όταν η Κάχα πλησίασε στο σκορ εμείς είχαμε την ψυχραιμία να παίξουμε καλά, πήραμε και πάλι το προβάδισμα, το οποίο μας έδωσε τη νίκη. Από εδώ και πέρα η δουλειά μας επικεντρώνεται κυρίως στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: